Emoţionant! Corporatist pensionat, aşteptat de familie la eliberarea din multinaţională

Clipe emoţionante s-au petrecut ieri în faţa unei corporaţii din Pipera de unde Ion Popescu a fost eliberat, pe motiv de pensie, după mai bine de 21 de ani. Acesta a fost aşteptat cu sufletul la gură de soţie şi copii, care au izbucnit în plâns în momentul în care l-au văzut în carne şi oase.

Înconjurată de cameramani de la mai multe televiziuni, dna Popescu a declarat, vizibil emţionată: „În fiecare seară mă culcam cu gândul la Ionuţ şi îmi pierdusem speranţa că voi mai petrece timp cu el. O dată la două luni îmi trimitea un mail să mă întrebe de copii şi mă asigura că este bine. Când m-au sunat de la companie să-mi spună că-i dau drumul, am leşinat”.

Evenimentul a produs vii emoţii şi printre rudele celorlalţi corporatişti, care se află încă în spatele geamurilor. Aceştia l-au asaltat pe Ionuţ cu întrebări despre soarta celor dragi cât şi despre condiţiile de şedinţe. Din informaţii neoficiale se pare că aceştia beneficiază de un regim deschis, având voie să iasă zilnic pe balcon, la doua-trei ţigări.

Scris de TNR
27 august 2014 18:08
Citește mai mult despre: corporatist pipera

Alte articole

Vezi mai mult