Epava de la Costineşti, vandalizată! Nişte suedezi au reparat-o şi fac cu ea curse până la Istanbul

Străinii îşi bat joc din nou de comorile noastre naţionale! Un grup de suedezi aroganţi au luat cu japca superba epavă de la Costineşti, au intervenit criminal asupra ei, distrugându-i farmecul ruginii, au vopsit-o, au aranjat-o şi acum fac curse Constanţa-Istanbul cu ea. Zi de zi mii de turişti urcă la bordul epavei, mănâncă, şi chiar dorm în ea, în condiţii de lux, desconsiderând zeci de ani în care epava a fost păstrată intactă de către autorităţi.
 
“Nişte nenorociţi! Am înţeles că la bordul epavei s-ar afla chiar şi o piscină exterioară, nişte jacuzzi-uri şi o discotecă, 5 restaurante, o sală de spectacole şi 400 de cabine. E ca şi cum ai lua ruinele de la Sarmizegetusa şi le-ai da un aspect atractiv, ai pune o pensiune lâng, ai face nişte activităţi mişto şi ai chema turiştii. Nu zic mai multe, că nu vreau să dăm cuiva”, explică ministrul Turismului.
 
Autorităţile române vor să dea suedezii în judecată şi să le confişte epava, care trebuie adusă urgent în stadiul iniţial, de rugină îngropată în nisip. Pentru asta pur şi simplu o vor lăsa nepăzită 2 nopţi şi vor pune un afiş: “La bordul acestei nave sunt 3000 de robineţi. Succes”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
6 iunie 2017 11:46
Citește mai mult despre: costinesti epava turisti vandalizare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult