“Zici că au venit din Vrancea cu tot cu falia seismică!” Aceasta a fost declaraţia de azi a geologilor italieni, după ce au reuşit să identifice epicentrul cutremurului devastator de lângă Perugia. Potrivit cercetărilor, seismul ar fi pornit nu din subteran, ci de la domiciliul lui Haralamb P., cetăţean român originar din Odobeşti şi autodeclarat “şefu la bani”.

cocalaritaliacutremur.jpg
“Am constatat că românul era bucuros nevoie mare că s-a întors în Italia şi a dat un chef cu manele. Cum se spune la voi, il grande bairamo”, explică Giacomo Cazzoforte, primarul din Amatrice. “Anii trecuţi, il grande bairamo nu dădea cutremure mai puternice de 4,5 pe Richter, însă recent, domnul P. şi-a cumpărat nişte boxe mult mai puternice. Am scăpat chiar uşor!”

“Cutremurul se putea solda cu şi mai multe victime, însă localnicii s-au obişnuit cu petrecerile românului şi ies din casă la primele semne că urmează nişte başi puternici”, a adăugat edilul italian. “Mai întâi, câinii încep să scheaune şi peştii se agită în acvariu. Când se aude ‘A venit nebunul de Salam’, e deja prea târziu.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 24.08.2016 19:32 Monden

National Cinematografic