Epicentrul cutremurului din Italia, identificat în casa unui român care a dat iar manelele la maxim

“Zici că au venit din Vrancea cu tot cu falia seismică!” Aceasta a fost declaraţia de azi a geologilor italieni, după ce au reuşit să identifice epicentrul cutremurului devastator de lângă Perugia. Potrivit cercetărilor, seismul ar fi pornit nu din subteran, ci de la domiciliul lui Haralamb P., cetăţean român originar din Odobeşti şi autodeclarat “şefu la bani”.

“Am constatat că românul era bucuros nevoie mare că s-a întors în Italia şi a dat un chef cu manele. Cum se spune la voi, il grande bairamo”, explică Giacomo Cazzoforte, primarul din Amatrice. “Anii trecuţi, il grande bairamo nu dădea cutremure mai puternice de 4,5 pe Richter, însă recent, domnul P. şi-a cumpărat nişte boxe mult mai puternice. Am scăpat chiar uşor!”

“Cutremurul se putea solda cu şi mai multe victime, însă localnicii s-au obişnuit cu petrecerile românului şi ies din casă la primele semne că urmează nişte başi puternici”, a adăugat edilul italian. “Mai întâi, câinii încep să scheaune şi peştii se agită în acvariu. Când se aude ‘A venit nebunul de Salam’, e deja prea târziu.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
24 august 2016 17:32
Citește mai mult despre: cocalari cutremur italia manele

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult