Fostul episcop de Huşi, Corneliu Onilă, poreclit "Pornel", a fost eliberat în această dimineaţă din arestul preventiv de magistraţii din Iaşi.

Potrivit autorităţilor, acesta a fost dat afară din penitenciar după ce mai mulţi paznici, dar şi alţi deţinuţi, l-au reclamat pentru orgiile zgomotoase pe care le organiza în celulă.

corneliuonilahusi.jpg

"Nu vreţi să ştiţi ce am găsit acolo. Trebuie dezinfectat până la tencuială, credeţi-mă", spune Măriuca, femeia de serviciu a penitenciarului.

"Toţi mai scăpăm săpunul din când în când, dar chiar aşa, nene? O ţineau până la 3-4 noaptea numai în gemete şi mormăieli, de nu putea omul să doarmă", se plânge Costi, ocupant al unei celule învecinate.

Conducerea închisorii investighează acum cine i-a trimis fostului episcop, ascunse într-un tort, dildourile, cătuşele pufoase şi celelalte accesorii necesare unei orgii pe cinste.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 05.06.2020 17:21 Monden

National Cinematografic