Fostul episcop de Huşi, Corneliu Onilă, poreclit "Pornel", a fost eliberat în această dimineaţă din arestul preventiv de magistraţii din Iaşi.

Potrivit autorităţilor, acesta a fost dat afară din penitenciar după ce mai mulţi paznici, dar şi alţi deţinuţi, l-au reclamat pentru orgiile zgomotoase pe care le organiza în celulă.

corneliuonilahusi.jpg

"Nu vreţi să ştiţi ce am găsit acolo. Trebuie dezinfectat până la tencuială, credeţi-mă", spune Măriuca, femeia de serviciu a penitenciarului.

"Toţi mai scăpăm săpunul din când în când, dar chiar aşa, nene? O ţineau până la 3-4 noaptea numai în gemete şi mormăieli, de nu putea omul să doarmă", se plânge Costi, ocupant al unei celule învecinate.

Conducerea închisorii investighează acum cine i-a trimis fostului episcop, ascunse într-un tort, dildourile, cătuşele pufoase şi celelalte accesorii necesare unei orgii pe cinste.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Friday, 05.06.2020 17:21 Monden

National Cinematografic