Era de așteptat. Marian Godină s-a apucat să facă o arcă

Colecţia de animale nu era doar un hobby costisitor, ci o tentativă disperată de a salva omenirea! Îndrăgitul poliţist Marian Godină a recunoscut că lucrează la o arcă, pe care speră să o termine înaintea marelui potop care urmează să vină, potrivit unui mesaj primit pe facebook de la Dumnezeu, pe 29 octombrie.

„Am început cu alpaca Pablo şi perechea lui, Sancho. Pe urmă am trecut la oi, câini, dihori, zebre, broaşte ţestoase, cai, zimbri, elani, diavoli tasmanieni, papagali Ara, anaconde, pegaşi, cthulhu, guşteri, salamandre, dugongi. Mai am doar 4900 de specii de vertebrate şi p-ormă începe greul, că sunt milioane de insecte pe planeta asta şi n-am găsit până acum decât o rădaşcă”, povesteşte Godină, uşor istovit.

„În tot acest timp trebuie şi să-mi întreţin conturile de social media, şi să lucrez la nenorocita aia de arcă. De unde credeţi că-s muşchii ăştia, de la sală? Astea-s braţe de tâmplar!”, adaugă poliţistul-vedetă.

Deşi nu se încadrează, tehnic, la animale, celălalt influencer român, Lucian Mîndruţă, l-ar fi bătut foarte mult la cap să ia pe arcă şi două biciclete. „Le iau şi p-alea, ce să fac, o dată în viaţă vine potopul”, oftează Godină.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
12 august 2021 13:06
Citește mai mult despre: alpaca animale Godina marian godina

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult