Îşi mai aminteşte cineva controversatul documentar “Romanians are coming”? Cei de la BBC sunt gata să pună pariu că nu! Recent, postul britanic a redifuzat celebra emisiune, înlocuind însă câţiva termeni pentru a lăsa să se înţeleagă că este vorba despre refugiaţii sirieni.

romanians_syrians_coming.jpg
“Proaspăt lansat, documentarul ‘The Syrians are coming’ povesteşte, printre altele, despre sirienii Sandu şi Decebal, care îşi câştigă existenţa cântând ‘Ionel, Ionelule’ la acordeon - o melodie tradiţională din Orientul Mijlociu. Viaţa e dură când vii din Siria”, a explicat, într-o conferinţă de presă, un reprezentant BBC.

Potrivit unor surse neoficiale, tot ce au făcut englezii a fost să mai dubleze o dată filmele din seria “Romanians are coming”, înlocuind “Romanians” cu “Syrians” şi “Găeşti” cu “Damasc”. Deşi falsul grosolan a fost remarcat - şi condamnat - de mai mulţi specialişti, peste 99% dintre britanici au fost puternic impresionaţi, arată un studiu, fiind gata să contribuie la trimiterea sirienilor înapoi în ţara lor de origine, România.


beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 11.09.2015 04:13 Monden

National Cinematografic