Era inevitabil. Românul care luptă contra ISIS a devenit viral ca “Ţăranul cu Kalaşnikov”

Pentru că prin Spania deja nu se mai angajează orice meltean, cocalarii români caută noi destinaţii, una din ele fiind Kurdistanul, unde un român s-a filmat cu mitraliera, ca să-şi impresioneze prietenii cocalari rămaşi în ţară.

“Dar vai, ce avem noi aici? Kalaşnikov AK-47, cu pat rabatabil, 30 de focuri? Doamne! Dar a cui o fi arma asta? Ia să vedem. Vai, este chiar arma mea? Incredibil! Incredibil!”, se miră Robert Acrişor pe Youtube. Ţăranul cu Kalaşnikov e însă nostalgic, spunând că de când e în Orientul Mijlociu îi e dor de casă, şi mai ales de şaorma tradiţională românească.

În prezent în Kurdistan luptă doi voluntari români, care se bănuiesc unul pe celălalt că ar fi ţigan. Colegii lor kurzi spun că de când au venit au început să dispară grenadele, bănuindu-i pe români că le vând la fier vechi. Kurzii spun că românii doar pretind că au venit să lupte contra Statului Islamic, şi la fiecare atac fie sunt de negăsit, fie pretind că au diaree şi nu pot lupta, restul timpului petrecându-l făcându-şi selfiuri cu armele.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
23 iunie 2015 14:06

Alte articole

Vezi mai mult