Viaţa e tot mai grea! S-au dus vremurile bune, de pe vremea lui Cioloş. În 2016, exact acum 1 an, pe 28 februarie nu venea 1 Martie a doua zi. Mai era o zi, 29 februarie, în care puteam să bem, ca să ne mai treacă supărarea că vine urgia. Aveam o zi de libertate în plus. Acum ce avem? Avem Dragnea şi Mărţişor.barbati_in_depresie.jpg

Mai mult, anul trecut 28 februarie a picat duminica, nu în zi lucrătoare, ca anul ăsta. Asta înseamnă să fii condus de PSD! Ţi se fură chiar şi cele mai banale bucurii. Anul trecut pe vremea asta încă mai aveam bani de băutură, acum i-am dat pe toţi ori pe mărţişoare, ori pe taxe ca să mărească comuniştii pensiile şi salariile bugetarilor.

Bărbaţii sunt nostalgici după perioada tehnocraţiei: "Anul trecut, pe 28 februarie prietena mea se uita la mine urât că am venit beat acasă, nu că am venit fără flori. Abia a doua zi se uita urât din cauza asta. Erau alte vremuri!", spune Marian Coltea, bărbat.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Tuesday, 28.02.2017 18:49 Monden

National Cinematografic