Viaţa e tot mai grea! S-au dus vremurile bune, de pe vremea lui Cioloş. În 2016, exact acum 1 an, pe 28 februarie nu venea 1 Martie a doua zi. Mai era o zi, 29 februarie, în care puteam să bem, ca să ne mai treacă supărarea că vine urgia. Aveam o zi de libertate în plus. Acum ce avem? Avem Dragnea şi Mărţişor.barbati_in_depresie.jpg

Mai mult, anul trecut 28 februarie a picat duminica, nu în zi lucrătoare, ca anul ăsta. Asta înseamnă să fii condus de PSD! Ţi se fură chiar şi cele mai banale bucurii. Anul trecut pe vremea asta încă mai aveam bani de băutură, acum i-am dat pe toţi ori pe mărţişoare, ori pe taxe ca să mărească comuniştii pensiile şi salariile bugetarilor.

Bărbaţii sunt nostalgici după perioada tehnocraţiei: "Anul trecut, pe 28 februarie prietena mea se uita la mine urât că am venit beat acasă, nu că am venit fără flori. Abia a doua zi se uita urât din cauza asta. Erau alte vremuri!", spune Marian Coltea, bărbat.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 28.02.2017 18:49 Monden

National Cinematografic