Era prăjit? În loc de Bode, Cîțu l-a numit la Transporturi pe Bote

Apăsat de anxietate și de stres că urmează să fie dat afară din fruntea Guvernului și ajunge iar cerșetor scandalagiu pe Facebook, Florin Cîțu a apelat iar la rezerva de iarbă să se mai liniștească un pic. După ce a rulat vreo două și a fumat una s-a apucat să facă lista cu miniștrii interimari. Cum era la fel de coerent ca atunci când și-a scris CV-ul, premierul l-a trecut pe designerul Bote la transporturi, în locul mult mai competentului Lucian Bode.

Cătălin Botezatu a acceptat funcția fără să clipească, întrucât experiența sa în transporturi a fost în sfârșit recunoscută, la aproape o decadă după ce a realizat costumele de stewardese de la Tarom. Prima decizie a fost să creeze un nou design pentru panglicile de inaugurare la proiectele începute de predecesorul său, Drulă.

Confuzia lui Cîțu poate fi explicată și de faptul că l-a auzit pe Bote de pe balcon spunând ceva de genul „aș vrea niște Drulă” și a presupus că-i vrea capul lui Drulă. „Să-mi bag o Drulă în c…r”, a țipat designerul către anturajul său iar premierul a fost convins de idee, că nici el nu-l plăcea pe ministrul ăla.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
8 septembrie 2021 13:09
Citește mai mult despre: Bote Botezatu ministerul transporturilor

Alte articole

Vezi mai mult