Era și timpul! Primăria va pulveriza otravă anti-hipsteri pe terasele din București

După ce ani de zile a mers pe burtă, ignorând complet problema hipsterilor care s-au înmulțit incontrolabil, primăria Capitalei a decis în sfârșit să ia măsura pe care toți bucureștenii o așteaptă: va pulveriza otravă anti-hipsteri în zona teraselor și a pistelor de biciclete din București.

Tocmai pentru a evita eventuale reacții negative din partea asociațiilor pentru protecția animalelor, otrava anti-hipsteri a fost astfel concepută încât să nu-i omoare pe aceștia. Otrava doar le provoacă hipsterilor căderea bărbii și dizolvarea pălăriei, ceea ce îi transformă în oameni relativ normali. Iar pentru hipsterii care dezvoltă imunitate la otrava pulverizată de primărie se va înființa un serviciu special de ridicare hipsteri.

”Niște măsuri mai mult decât binevenite”, exultă un patron de terasă. ”Mai ales de când a venit vara, hipsterii sunt tot mai agresivi: vin cu bicicleta la terasă, se așează cu laptopul la o masă și stau ore întregi, în care consumă un suc sau o cafea. Și mai stau și singuri la o masă de patru persoane, ocupând o masă la care patru oameni cinstiți ar bea 20 de beri în timpul ăla.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
5 iulie 2015 11:07

Alte articole

Vezi mai mult