Erată la Electric Castle. Nu vine Iggy Pop, vine Iggy Poptămaș

Precizări de ultim moment de la organizatorii festivalului Electric Castle, firma Gheboasa Events. Din greșeală pe site-ul Electric Castle a apărut informația cum că unul din headlinerii de la EC 2023 va fi Iggy Pop. Oficialii Electric Castle spun însă că e vorba de Iggy Poptămaș, pentru că Iggy Pop are 78 de ani și existența sa dincolo de luna aceasta este pusă sub semnul incertitudinii.

”Să fim serioși, prea puțini români ar fi dispuși să vină la Bonțida și să stea câteva zile în noroi până la genunchi doar ca să-l vadă pe boșorogul de Iggy Pop. E logic să aducem un artist cu super popularitate pe Facebook, adică pe Iggy Poptămaș, care obține zeci de mii de like-uri, indiferent ce căcat ar posta. Și pe deasupra, mai și cântă, nu răcnește ca Iggy Pop”, susține Irinel Gheboasă, managerul Electric Castle.

Informația a fost confirmată de însuși Iggy Pop: ”Ce să caut io tataie la vârsta mea la dracu`-n praznic… unde zisărăți? În România? Nici nu știu unde plm e România! Ce-aveți, mă, tataie cu mine, la ce mă sunarăți? Io aștept să-mi vină dracu` pensia, unde să mă duc pe vremurile astea”, a declarat artistul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
7 decembrie 2022 15:21
Citește mai mult despre: Electric Castle Iggy Pop Poptămaș

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult