Eroic! Un bărbat a săpat un tunel prin care a evadat din căminul conjugal

Un bărbat de 38 de ani din Bucureşti a devenit un adevărat erou, după ce timp de 3 ani a săpat un tunel lung de peste 100 de metri, prin care a reuşit să evadeze din căminul conjugal. Din primele informaţii, se pare că evadatul a aşteptat ca soţia să intre la baie, astfel că a avut la dispoziţie mai bine de o oră ca să se facă dispărut.

Tunelul prin care bucureşteanul a evadat a fost săpat din bucătărie, locul în care soţia lui petrecea cel mai puţin timp, asigurându-se astfel că nu riscă să fie surprins de soţie în timp ce sapă. Soţul fugar a fost dat deja de soţie în urmărire generală, însă poliţiştii spun că şansele ca acesta să fie prins şi adus înapoi în căminul conjugal sunt extrem de mici.

„Pentru orice bărbat, fugarul este un erou, deci el poate fi ascuns practic de oricine”, spune şeful echipei de investigaţie. „Plus că îşi poate schimba ascunzătoarea zilnic, la câţi bărbaţi s-au oferit să-l găzduiască. Şi chiar dacă suntem poliţişti, înainte de toate suntem bărbaţi, deci în astfel de cazuri mai închidem şi noi ochii.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
27 martie 2013 16:03

Alte articole

Vezi mai mult