Eroic! Un corporatist a ținut o bășină în el 12 ore, până a rămas singur în birou și i-a putut da drumul

Din păcate, românii care au un program de 8 ore – ca să nu mai vorbim de bugetarii cu 2-3 ore de program pe zi – nu înțeleg deloc drama prin care trec corporatiștii. Fiind și ei ființe umane, li se întâmplă zilnic să simtă nevoia eliberării unei bășini, doar că halele în care lucrează nu le permit să-i dea drumul imediat. 

Și așa se nasc eroii. Cum este cazul lui Patrick Popescu, un corporatist din Pipera care a ținut în el o bășină nu mai puțin de 12 ore, cât a durat până a rămas singur în birou. 

”Mi-a venit imediat după cafeaua de dimineață, dar n-am prins un singur moment în care să fiu singur în birou. După 10 ore, când s-a terminat programul oficial de muncă, au mai plecat din colegi, dar tot au mai rămas vreo 7-8. Abia după alte 2 ore am reușit să rămân complet singur și să mă eliberez”, povestește temerarul corporatist.

Nu toți corporatiștii dau însă dovadă de-o răbdare ieșită din comun, precum Patrick Popescu. Recent, un alt corporatist din Pipera n-a mai rezistat să țină bășina în el și, după 4 ore, a apăsat alarma de incendiu, ca să rămână singur în birou. Și a funcționat, colegii lui au evacuat toți clădirea, iar el a rămas singur în birou, să tragă bășini în voie.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
14 septembrie 2018 17:03
Citește mai mult despre: corporatist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult