Erou! Un hipster a murit înecat, încercând să salveze iPhone-ul prietenei

Un hipster a devenit martir al hipsterismului, după un gest impresionant de curaj şi sacrificiu. Aceste se plimba cu iubita pe malul Dâmboviţei, când, la un moment dat, aceasta a căzut în apă. Bărbatul, dacă putem numi aşa un hipster, a sărit imediat în apă, încercând să salveze preţiosul iPhone 6.

“Se plimbau pe gard, de-a lungul râului, că pe trotuar e prea mainstream, când, la un moment dat, ea s-a aplecat să fotografieze un căcat plutitor, ca să-l pună pe Instagram, cu un filtru artistic”, spune Byron, un prieten de-al victimelor, care mergea în spatele lor, să-i pozeze artistic.

“Din păcate, ea s-a aplecat prea mult şi a căzut. El nici n-a stat pe gânduri, a sărit imediat în apă, mai ales când şi-a adus aminte că iPhone-urile nu plutesc”, spune acesta.

Din păcate, nimeni nu a supravieţuit. “Săream să-i salvez, dar eu am deja trei iPhone-uri, chiar nu-mi mai trebuia vreunul. N-am putut decât să le fac câte o poză, înainte să dispară sub apă. O să o vedeţi mai târziu pe Instagram”, a mai declarat hipsterul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
23 ianuarie 2015 13:46
Citește mai mult despre: Dâmboviţa erou hipster iPhone

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult