Voia doar să-şi impresioneze prietenii, dar a ajuns un erou pentru milioane de concetăţeni! Eugen Riciu, un bucureştean de 39 de ani, şi-a dotat recent Loganul cu cele mai mari coarne de ren pe care le-a găsit - înalte de peste 3 metri.

Câteva zile mai târziu s-a întâmplat şi miracolul: când a scos în sfârşit maşina la o tură, Eugen a reuşit să dărâme cu coarnele mai toate cablurile care atârnau prin oraş de ani de zile, fără ca proprietarii sau autorităţile să ia măsuri pentru a le ascunde.

coarnederen_cabluri.jpg

"Arată cu totul altfel oraşul ne-sufocat de cabluri! În sfârşit pot să fotografiez o clădire monument istoric fără să pierd ore întregi în Photoshop! În sfârşit, pot să văd semnele de circulaţie! Nu mă mai tem că o să-mi cadă în cap toată firăraia la prima zăpadă! Mulţumesc, cocalar cu coarne uriaşe!", au scris bucureştenii pe facebook.

După Crăciun, coarnele uriaşe care au salvat Capitala ar putea fi expuse, la cererea locuitorilor, pe un soclu în Piaţa Constituţiei.

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea noastră. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Tuesday, 10.12.2019 14:13 Monden

National Cinematografic