Eşec! Beţivul care încerca să dovedească că Pământul e plat s-a rostogolit într-un şanţ

Încă un adept al pseudoştiinţei cade victimă propriilor rătăciri! Marcel Gigel, un alcoolic din comuna gălăţeană Şcubucile, a încercat în urmă cu câteva seri să dovedească că Pământul e plat.

Din păcate, Pământul nu era nicidecum plat, ci denivelat şi cu o uşoară pantă, iar Marcel s-a rostogolit într-un şanţ din apropiere.

Odată căzut în rigolă, spun martorii, geofizicianul amator a adormit preţ de câteva ore, iar mai multe pisici semisălbatice şi-au făcut nevoile direct pe căciula lui – o lecţie dură pentru oricine mai luptă cu morile de vânt.

„Poate că ideile lui erau greşite, dar trebuie să respectăm hotărârea cu care Marcel a luptat pentru ele. A încercat să meargă acasă pe propriile picioare, ca un erou. Nici dacă Pământul era perfect plat n-avea prea mari şanse de reuşită. Diseară are o bere din partea mea”, a comentat Sandu, cârciumarul din sat, la auzul veştii despre jertfa lui Marcel.

Nu fi ca Marcel! N-o să ajungi niciodată să crezi în teoria Pământului plat dacă bei o bere TNR. Blondă, nepasteurizată, fermentată și maturată așa cum trebuie, minim trei săptămâni. Dă-ne un mail la contact@bereatnr.ro dacă vrei să fii printre aleșii care vor comercializa berea oficială a redacției Times New Roman.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

24 februarie 2020 17:27
Citește mai mult despre: pamant

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult