Lisabona le-a purtat ghinion reprezentanţilor României la Eurovision! Cei peste 160 de oameni trimişi de TVR la concursul din Portugalia se vor întoarce cu mâna goală, pentru că televizoarele din camerele de hotel sunt prinse în pereţi cu şuruburi deosebit de puternice.

eurovision2018romaniaesec.jpg
"Păcat. Eram foarte bine pregătit pentru Eurovision: pantaloni largi, geacă cu multe buzunare, loc în valiză suficient. Ca să aflu că piesa noastră a ratat calificarea în finală, veioza e lipită de noptieră, ceasul deşteptător legat cu lanţ, uscătorul de păr zidit în perete şi prosoapele au piuitoare de-aia ca la supermarket", se plânge Ivan Prislop, ajutor de maşinist la TVR 5.

"Aia e, n-are rost să ne facem sânge rău. A fost frumos la Lisabona, rămânem o ţară cu o scenă muzicală vibrantă iar roaba asta de mini-săpunuri o să ne ajungă un an de zile", spune Geta Boroş, prim-vice-director executiv adjunct onorific la departamentul machiaj.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 11.05.2018 15:30 Monden

National Cinematografic