Eşec istoric al delegaţiei României la Eurovision: televizoarele din hotel sunt prinse în perete

Lisabona le-a purtat ghinion reprezentanţilor României la Eurovision! Cei peste 160 de oameni trimişi de TVR la concursul din Portugalia se vor întoarce cu mâna goală, pentru că televizoarele din camerele de hotel sunt prinse în pereţi cu şuruburi deosebit de puternice.

„Păcat. Eram foarte bine pregătit pentru Eurovision: pantaloni largi, geacă cu multe buzunare, loc în valiză suficient. Ca să aflu că piesa noastră a ratat calificarea în finală, veioza e lipită de noptieră, ceasul deşteptător legat cu lanţ, uscătorul de păr zidit în perete şi prosoapele au piuitoare de-aia ca la supermarket”, se plânge Ivan Prislop, ajutor de maşinist la TVR 5.

„Aia e, n-are rost să ne facem sânge rău. A fost frumos la Lisabona, rămânem o ţară cu o scenă muzicală vibrantă iar roaba asta de mini-săpunuri o să ne ajungă un an de zile”, spune Geta Boroş, prim-vice-director executiv adjunct onorific la departamentul machiaj.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
11 mai 2018 13:05

Alte articole

Vezi mai mult