Eşti impotent? Relansează-ţi viaţa sexuală: fii gay pasiv!

Unei probleme care părea fără rezolvare şi care afectează milioane de bărbaţi tocmai i s-a găsit remediul. După o muncă titanică, întinsă pe parcursul a zeci de ani, cercetătorii britanici au descoperit o metodă sigură prin care bărbaţii impotenţi îşi pot relansa viaţa sexuală.

Concret, britanicii susţin că orice bărbat impotent care devine gay pasiv se va putea bucura din nou de o viaţă sexuală intensă. „Am făcut nenumărate teste, în condiţii de laborator, şi rezultatele sunt uimitoare. Fără să exagerăm, subiecţii studiului nostru s-au urcat efectiv pe pereţi după ce au devenit gay pasivi. Iar rezultate sunt imediate, garantat!”, exultă şeful echipei de cercetare.

„Desigur”, a continuat acesta, „mai întâi am testat soluţia noastră revoluţionară pe şoareci, nu am vrut să punem în pericol viaţa oamenilor cu o idee care iniţial părea funcţională doar pe hârtie”. Chiar dacă cercetătorii nu recunosc nimic, sunt voci care vorbesc şi de efecte negative ale metodei, între care cel mai important ar fi că bărbaţii care devin gay pasivi riscă să divorţeze de soţiile lor.

Scris de Calin
13 ianuarie 2014 11:01

Alte articole

Vezi mai mult