Cinefilii români sunt sideraţi că filmul românesc rămâne încremenit în metehnele ceauşiste, precum sunetul de căcat şi distribuirea defectuoasă. Deşi a fost lansat de peste 6 luni, filmul Aferim, aşteptat de zeci de mii de români, încă nu a ajuns pe torenţi, deşi filmele americane sunt în general promovate pe torenţi la nici 15 zile de la lansare.aferim_torenti.jpg

“Bine că ne uităm la Kingsman şi la American Sniper, care sunt filmate încă de la premieră şi puse pe torenţi în aceeaşi seară, HDCam sau RipXvid, dar Mungiu, Porumboiu şi Puiu dorm în păpuşoi, trebuie să te duci prin cine ştie ce malluri, să te uiţi cu toţi cocalarii şi să mai şi plăteşti o groază de bani pe bilet”, spune Robert Acrişor, supărat pe regizori.

“Ăştia se duc la Cannes, la Berlin, iau urşi, palmieri de aur. Labă. N-au înţeles nimic. Nu contează dacă filmul e pe marile ecrane, contează doar dacă e pe marile torente, precum Pirate Bay, sau măcar pe Kickass”, a mai declarat Robert Acrişor, unul din speakerii de la ICEEfest-ul de anul acesta.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 29.05.2015 16:22 Monden

National Cinematografic