Evadatul din Urziceni a stat ascuns 2 zile sub burta poliţistului care îl căuta

Cu toţii am auzit de puştiul de 18 ani evadat din arestul Poliţiei Urziceni, pe care un judeţ întreg îl caută acum cu frenezie, apelând la câini, drone, elicoptere şi tancuri. Ei bine, informaţii noi de la IPJ Ialomiţa arată că acesta s-a ascuns timp de aproape 2 zile în cel mai neaşteptat loc!

Mai exact, tânărul fugar ar fi stat ghemuit sub burta imensă a unuia dintre poliţiştii care îl căutau, chestorul Gigi Marcelescu.

„Nu e imposibil. De la gradul de agent şef în sus, umbra unei burţi de poliţist e un loc ideal să te ascunzi, e moale, e căldură… Numai să ai loc, pentru că mulţi oameni ai legii îşi fac acolo depozite de covrigei, gogoşi şi chiar şaorma pentru când pleacă în misiune departe de casă”, explică Dionisie Jupânu, coordonatorul operaţiunii de căutare.

„Cel mai probabil a stat ascuns acolo, în linişte deplină, până când Gigi a decis să se scarpine în timp ce stătea la ţigări şi cafele cu colegii. A scăpat ca prin urechile acului şi de data asta, un veritabil Houdini”, spune un alt reprezentant al autorităţilor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
27 august 2021 16:55
Citește mai mult despre: evadare politisti urziceni

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult