Eveniment neaşteptat la Cupa Poliţiei la scrabble! Un jucător a format un cuvânt care chiar există

Mai multe persoane au leşinat de emoţie în cursul zilei de ieri, când o întâmplare nemaivăzută a zguduit finala Cupei Poliţiei la scrabble. Potrivit martorilor, unul dintre participanţi, un poliţist în vârstă de 33 de ani, ar fi reuşit să formeze un cuvânt real, lung de 4 litere, o veritabilă premieră pentru pasionaţii de scrabble din rândul Poliţiei.

“Eram de faţă când s-a întâmplat”, declară Robert Acrişor, antrenorul lotului de scrabble al Poliţiei. “Evident că am căzut pe spate de uimire. Nu ştiu dacă din întâmplare sau intenţionat, campionul nostru s-a autodepăşit din nou: a reuşit să formeze cuvântul TATA, primul cuvânt real din istoria Cupei Poliţiei. În general, doar cei mai luminaţi dintre colegii noştri de breaslă fac cuvinte de 4 litere, şi chiar şi atunci, acestea sunt combinaţii aleatorii, ca BZMZ sau NGÎŢ”.

Cu atât mai impresionantă, spun poliţiştii, a fost modestia jucătorului care a atins performanţa descrisă mai sus “Hm… de fapt cred că aşa e mai bine”, ar fi zis acesta, rearanjând literele astfel încât cuvântul rezultat să nu mai aibă sens.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
5 august 2013 08:08

Alte articole

Vezi mai mult