Exces de zel. Medicii l-au operat pe Mîndruță pe creier și acum scrie cu diacritice

Internat pentru o hernie de disc, Lucian Mîndruță a primit mai mult decât își imagina de la sistemul medical românesc. Medicii i-au salvat nu doar coloana vertebrală, pe care Mîndruță cară atât propriul cap, cât și siguranța națională a României! Ei bine, un medic neurochirurg a pătruns în sala de operații și a reușit să-i reorganizeze sinapsele lui Lucian, așa că acum scrie cu diacritice pe Facebook.

A fost o operație foarte complicată, pentru că Mîndruță nu scrisese în viața lui cu diacritice, nici măcar în școala primară, așa că neurochirurgul Decebal Popescu a trebuit să-i transplanteze neuroni de o dactilografă.

Prima reacție a fanilor a fost una de neîncredere. Se bănuia deja că KGB-ul a reușit să-l înlocuiască pe Mîndruță cu o clonă. Abia când Lucian a început să scrie ca un bătrân desuet și senil iar despre cum va lua el Kalașnikovul de la unitatea militară ca să apere țara de invazii și-au dat seama că nu poate fi decât el: ”E el. Singura diferență e că acum scrie cu diacritice. Adio Mindruta, salut Mîndruță”!, comenta unul din zecile de fani.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
28 august 2020 12:08
Citește mai mult despre: Mindruta

Alte articole

Vezi mai mult