Exces de zel: o femeie de serviciu a luat acasă Giulgiul din Torino, să-l spele

O femeie de serviciu de la capela regală din Torino a fost aspru admonestată după ce din proprie iniţiativă a luat acasă Giulgiul din Torino, să-l spele. Femeia, a cărei naţionalitate nu a fost comunicată, a fost angajată recent şi susţine că dorea să se afirme.

„Giulgiul era foarte murdar, era acoperit de pete groaznice. L-am luat acasă, l-am băgat la maşină, l-am înălbit şi l-am adus a doua zi, călcat şi împăturit frumos. N-am crezut că fac ceva rău”, susţine femeia de serviciu. Aceasta le-a comunicat preoţilor că deşi a reuşit să scoată circa 99% din pete, unele semne încă au mai rămas pe pânza giulgiului.

„Iniţial n-am vrut să zic nimic, să nu fiu luată drept nebună, dar urmele seamănă vag cu conturul unui bărbat”, a mai declarat femeia de serviciu.

Reprezentanţii bisericii catolice din Torino susţin că e o săptămână neagră pentru confesiunea lor şi că după demisia Papei Benedict, spălarea giulgiului era exact ce le mai lipsea, pagubele aduse giulgiului fiind ireparabile.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
11 martie 2013 18:03

Alte articole

Vezi mai mult