Exclusiv: Alexandru Ciucu se retrage din muzică, sau din ce face el acolo

Încă de la lansare, Alexandru Ciucu a devenit un nume foarte greu de reţinut, dar uşor de ignorat. Din cauza confuziilor pe care le crează, Alexandru Ciucu a ales să se retragă din muzică, profitând astfel de imaginea anonimă pe care şi-a creat-o de-a lungul carierei sale.

Motivele retragerii sale sunt destul de clare: „Vreau să ies din viaţa publică acum, cât încă nu a auzit nimeni de mine”, spune Alexandru Ciucu. „Am încercat totul: mi-am făcut reclamă peste tot, am plătit apariţii în presă… Degeaba, nimeni nu ştie cine sunt şi cu ce mă ocup, oricâtă importanţă mi-aş da eu singur. M-am săturat să dau explicaţii cu privire la ocupaţia mea, aşa că am luat măsuri. Înţelegeţi? Măsuri!? Am luat măsuri!”

Pentru cei cărora totuşi numele Alexandru Ciucu nu le spune nimic, iată ce am reuşit să aflăm despre acest subiect: Trupa Alexandru Ciucu s-a format în 2001, atunci când cizmarul Alexandru Ciucu s-a apucat de frizerie. Pasiunea sa pentru muzică şi dans l-a convins să renunţe la atelierul său de pielărie şi să se apuce de filme.

Despre ultimul său album de debut, Alexandru Ciucu ne-a mărturisit următoarele: „Eu nu fac muzică de dragul muzicii, sau muzică de cusut femei urâte, scuzaţi-mi expresia. Am însăilat repede un album de adio, aşa cum ar face un cântăreţ. Toată povestea asta e o farsă, înţelegeţi? Se vede de la o poştă că e cusută cu aţă albă. Sper că v-aţi dat seama de glumă: Cusut cu aţă albă? Cusut… Nu??”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
11 noiembrie 2011 15:42

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult