Exclusiv! Am aflat de ce Godină și-a luat concediu de creștere a copilului

Misterul concediului luat de Godină a fost în sfârșit dezvăluit de către echipa de medici care l-au ajutat să ducă sarcina la termen și să-și nască frumusețea de prunc. Marian este al doilea caz pe plan mondial în care un bărbat reușește să creeze viață pe cont propriu, fără ajutorul unei femei, primul fiind Arnold Schwarzenegger.

”E firesc ca Marian să-și ia concediul de creștere, mai ales că este epuizat după sarcină. Chiar dacă el are un fizic impresionant și lucrează ca mascat la Poliție, nu e ușor să cari ditamai burta cu un copil în ea, timp de 9 luni. Cel puțin, așa am auzit”, explică soția lui Marian Godină.

Ea confirmă că în timpul sarcinii a simțit ceva dureri, numite dureri prin simpatie, însă nu-și poate imagina chinurile îndurate de Marian când a născut. ”La început când îi vedeam burtica am crezut că e de la atâta șaorma. Când colo, ce să vezi. Marian al meu mi-a făcut cea mai mare bucurie”, spune partenera de viață a singurului polițist din România care știe să scrie corect.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
13 octombrie 2022 15:40
Citește mai mult despre: concediu Godină sarcină

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult