Exclusiv! Cât a plătit Superbet ca să cadă „Moara cu Noroc” la Bac

Pariu că habar n-aveai de înțelegerea asta? Departamentul de investigații al TNR a pus cap la cap mai multe informații și a obținut astfel confirmarea faptului că subiectele de anul acesta de la Bacalaureat nu au fost decise de către profesori, ca-n alți ani, ci de către firmele de pariuri și păcănele.

Nu mai puțin de 500.000 de euro au fost puși la bătaie de cei de la Superbet ca să poată stabili ei subiectele de la Bacalaureat. Doar nu credeați că a picat „Moara cu noroc” din întâmplare, nu? Nu, nuvela lui Slavici a fost aleasă de Superbet, iar motivul este cât se poate de evident: prezența cuvântului „noroc” în titlu.

Și acesta este doar începutul implicării firmelor de pariuri și păcănele în școala românească. Mai multe surse concordante susțin că Superbet este pe punctul de a schimba chiar și istoria din manuale. Astfel, de anul viitor elevii vor învăța că Cezar a rostit celebra expresie „Alea iacta est” când se afla într-o sală de păcănele, nu după ce-a a trecut Rubiconul și a declanșat războiul civil împotriva lui Pompei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
2 iulie 2024 07:13
Citește mai mult despre: Bacalaureat păcănele pariuri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult