Exclusiv! Cine este Gigi Becali, înlocuitorul lui Bendeac la iUmor

Adio, Mihai Bendeac! După ce s-a certat cu conducerea Antena 1 din cauza unor tâmpenii, îndrăgitul actor de comedie a decis să nu mai facă parte din juriul emisiunii iUmor. În urmă cu câteva ore, reprezentanţii postului au anunţat cine îl va înlocui pe Bendeac în fotoliul de rege al amuzanţilor: însuşi Gigi Becali.

„Pentru cei care nu au auzit de el, Gigi Becali e un cioban simpatic, cu un fel de gaură desenată cu carioca în bărbie, ale cărui pasiuni sunt fotbalul, călătoriile pe muntele Athos şi creşterea animalelor pentru brânză. Râsul său zgomotos şi giumbuşlucurile sale foarte asemănătoare cu ale lui Bendeac ne vor face să uităm foarte curând de Bendeac. Culmea, seamănă şi fizic”, a anunţat Fane Manole, producător executiv al emisiunii.

„Când nu poate veni la filmări nea Gigi, că e dus cu oile prin munţi sau cu echipa de fotbal prin străinătate, locul său de la iUmor va fi luat de băiatul ăla din viralul de acum 15 ani cu pluralul de la telecomandă. Şi el e un tip foarte amuzant. Culmea, seamănă şi fizic!”, a precizat o sursă din Antena 1.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
19 septembrie 2022 17:30
Citește mai mult despre: Becali Bendeac iumor showbiz

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult