Exclusiv: Interviu cu „Perversul de pe Târgu Ocna”

TNR: Eşti mai bun decât noi la făcut caterincă?

Perversul: Da, nici nu se pune problema. În primul rând că voi faceţi caterincă din asta politică, la care nu se râde nimeni. Faceţi mişto de Băsescu, de Boc. Dom’le, eu nu-s cu din astea, să faci caterincă de om când nu e de faţă. Îi spui direct ce ai de zis. Nu că-l vorbeşti tu pe la spate că e scund de înălţime, că e chel, că e chior, că draci, că laci. Voi n-aveţi sânge-n instalaţie să vă duceţi la Băsescu să-i spuneţi în faţă glumele de pe site.

TNR: Nu-ţi plac glumele politice?

Perversul: Doar alea cu Elena Udrea, că e zdravănă ţăranca! Mi-au spus nişte băieţi de la mine din cartier nişte glume cu Elena de nu-ţi vine să crezi. O ştii pe aia cu ştanga?

TNR: Nu.

Perversul: Nu ţi-o spun, că eşti minor. Haha! Uite cum am făcut caterincă de tine!

TNR: Unde lucrezi?

Perversul: La o spălătorie auto. E nasol programul, că trag de dimineaţă până seara, de la opt până la opt. 12 ore pe zi! 43.000 de secunde. 720 de minute. Vezi, mă duce capul. Voi faceţi glume din astea? Sunt mai caterincos decât voi.

TNR: Ce salariu ai?

Perversul: Dacă mă ţin de treabă… să zic că fac lejer 25 de milioane. Deci dacă lucrez de dimineaţă până spre miezul nopţii şapte zile din şapte, fac 25 de milioane fără efort…Cum să vă spun? Eu nu am salariu fix. E o sută de mii spălarea maşinii fără TVA. Cu TVA ajunge la cinci sute de mii. Se mai adaugă pe urmă contribuţia mea lunară la pensii, contribuţia la şomaj, asigurarea medicală, CAS-ul, astea….Am contabil cu mine, că nu vreau să fac puşcărie pentru evaziune.

TNR: La bătaie cât de bun eşti?

Perversul: Aici o să fiu sincer cu tine, că pari băiat de treabă. La bătaie nu mă ia nimeni. Nimeni nu mă face! Pe Pitbull Atodiresei îl fac nocaut în 30 de secunde, îi dau avarie. Stai aşa, mint! O singură dată am luat bătaie, dar frate, mi-a dat ăla o smardoială…

TNR: Cine te-a bătut?

Perversul: Ăsta, zi să-i zic, am vorbit şi mai devreme de el. Băsescu! Am făcut o caterincă de el că vezi doamne e chior, că a scăpat ţara din mână, că nu se ridică la înălţimea funcţiei prezidenţiale, din astea, de autobază. Mi-era şi ruşine dacă mă auzea mama. Şi a venit Băsescu la mine cu o bâtă şi când el a ridicat bâta să-mi dea în cap eu am pus repede mâna aici, la frunte, şi mi-a distrus antebraţul. Eu m-am chinuit mult să fac antebraţul ăsta şi el mi l-a stricat. Pe urmă au tăbărât şi SPP-iştii pe mine. Păi ce facem? Ori suntem golani ori numai suntem!

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
29 septembrie 2010 07:51

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult