Exclusiv! Top 12 cele mai bețive zodii din România

Un studiu amplu, care a presupus mii de ore de uitat la stele și la mișcarea planetelor, a reușit să scoată la iveală ceva ce părea imposibil: care sunt exact cele mai bețive zodii din România. Conform amplului studiu, acestea ar fi în număr de 12.

Primul mare bețiv este Berbecul, despre care se știe că își extrage creativitatea din alcool. Taurul, la rândul lui, are nevoie de alcool ca să-și trateze rigiditatea care-l caracterizează, în timp ce Gemenii sunt sociabili, deci ține de natura lor să iasă la băut cu alții.

Racii nu merg cu spatele pentru c-au băut apă plată cu lămâie, în timp ce Leii sunt populari mai ales pentru că dau de băut la toată lumea. Fecioarele sunt timide, așa că se tratează cu alcool, în timp ce Balanța e cunoscută că-și poate ține echilibrul chiar și după 10 beri.

Scorpionul stă la băut toată ziua și se gândește la răzbunări, Săgetătorul detestă ordinele dacă nu le dă el, deci comandă băutură toată ziua, iar despre Capricorn se spune că este mereu sobru, când de fapt el este doar mahmur, că e bețiv. Vărsătorul e probabil cea mai bețivă zodie, că bea până varsă, în timp ce în cazul Peștilor apa e doar o metaforă pentru alcoolul pur.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
6 aprilie 2023 09:01
Citește mai mult despre: bețivi horoscop

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult