În sfârşit se mişcă ceva şi la noi în ţară! Deşi pedeapsa capitală e interzisă pe tot teritoriul UE, România a reuşit să obţină o dispensă specială pentru Marcel Petrescu, inventatorul micilor fără carne. Acuzat de blasfemie, erezie şi crime împotriva micilor, acesta va fi linşat astăzi, la 17:00, pe un eşafod special amenajat în Piaţa Obor din Capitală.

miciveganiexecutie.jpg

"Încă lucrăm la ultimele detalii, de exemplu n-am stabilit încă dacă mai întâi îl spânzurăm şi pe urmă aruncăm toţi cu pietre sau invers. Vă daţi seama, puţini oameni din Bucureşti mai stăpânesc tehnica... Ştiţi ce greu a fost să găsim un călău, în caz că se va cere şi o decapitare, ca să fim siguri?", a declarat Decebal Popescu, membru în comitetul de organizare.

"Cred că locul a fost ales simbolic, pentru că aici vin oamenii să mănânce mici", adaugă un angajat al pieţei.

"E foarte palpitant. N-am mai avut o execuţie publică de zeci de ani, cel puţin la Obor. Am auzit că ar mai fi fost câteva la Moghioroş prin anii 90, dar n-aveam cum să părăsesc taraba, vă daţi seama. Oricum, 25% reducere la roşii pe toată durata spectacolului!", a exclamat tanti Aurica, producătoare de tomate din Vidra, Ilfov.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Friday, 25.10.2019 10:29 Monden

National Cinematografic