Execuţie publică! Inventatorul micilor vegani va fi linşat la ora 17 în Piaţa Obor

În sfârşit se mişcă ceva şi la noi în ţară! Deşi pedeapsa capitală e interzisă pe tot teritoriul UE, România a reuşit să obţină o dispensă specială pentru Marcel Petrescu, inventatorul micilor fără carne. Acuzat de blasfemie, erezie şi crime împotriva micilor, acesta va fi linşat astăzi, la 17:00, pe un eşafod special amenajat în Piaţa Obor din Capitală.

„Încă lucrăm la ultimele detalii, de exemplu n-am stabilit încă dacă mai întâi îl spânzurăm şi pe urmă aruncăm toţi cu pietre sau invers. Vă daţi seama, puţini oameni din Bucureşti mai stăpânesc tehnica… Ştiţi ce greu a fost să găsim un călău, în caz că se va cere şi o decapitare, ca să fim siguri?”, a declarat Decebal Popescu, membru în comitetul de organizare.

„Cred că locul a fost ales simbolic, pentru că aici vin oamenii să mănânce mici”, adaugă un angajat al pieţei.

„E foarte palpitant. N-am mai avut o execuţie publică de zeci de ani, cel puţin la Obor. Am auzit că ar mai fi fost câteva la Moghioroş prin anii 90, dar n-aveam cum să părăsesc taraba, vă daţi seama. Oricum, 25% reducere la roşii pe toată durata spectacolului!”, a exclamat tanti Aurica, producătoare de tomate din Vidra, Ilfov.

Scris de Vasile
25 octombrie 2019 08:10
Citește mai mult despre: mici

Alte articole

Vezi mai mult