Înghesuiala ireală de ieri de la stația de metrou Piața Victoriei nu a fost provocată după ce mai multe persoane au leșinat, așa cum s-a anunțat inițial, ci dintr-un cu totul alt motiv. Se pare că un inconștient a împărțit fluturași prin Drumul Taberei, în care anunța că se dă drumul la metrou în cartier.

aglomeratie_metrou_piata_victoriei.jpg ”Ni s-a spus că se dă drumul la metrou mai repede, dar deocamdată doar dinspre centru spre Drumul Taberei, nu și invers”, spune un locuitor din zona Favorit. ”Și că primele trenuri vor pleca spre Drumul Taberei din Piața Victoriei. Normal că ne-am îndreptat toți spre Piața Victoriei, o inaugurare de metrou e ceva ce poate prinzi o dată în viață, era ceva ce nu puteam rata.”

Și chiar dacă odată ajunși în Piața Victoriei li s-a spus că nu circulă nici un metrou spre Drumul Taberei, locuitorii îndepărtatului cartier bucureștean au rămas pe peron, cu speranța că unui conductor i se va face milă de ei și îi va duce în Drumul Taberei cu metroul. Iar alții au rămas pur și simplu ca să asculte sunet de metrou și să dea check in pe Facebook că sunt la metrou.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Wednesday, 19.10.2016 14:37 Monden

National Cinematografic