În sfârşit, are cine să ne plătească pensiile peste 40 de ani! Primele ore ale dimineţii au adus astăzi mult aşteptata explozie demografică, salvând România de la îmbătrânirea populaţiei. Potrivit mai multor martori oculari, în jurul orei 8, Cristi Borcea a rămas prins în aglomeraţia dintre Unirii 1 şi Unirii 2.

borcea_aglomerat_la_metrou.jpg
"Nu ştim exact cât timp a petrecut fostul patron de la Dinamo în mulţime. Un lucru e cert, peste nouă luni toate maternităţile din Capitală vor fi suprasolicitate, iar Guvernul ar face bine să ia în calcul această problemă", spune Aurel, angajat Metrorex care abia a reuşit să se dea la o parte din calea lui Borcea.

"Multă lume întreabă - dacă are atâţia bani, ce căuta Cristi Borcea să meargă cu metroul? Probabil pentru diversitate", a declarat Bebe Nicolăescu, sexolog.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 30.10.2018 12:57 Monden

National Cinematografic