Explozie la o fabrică de parizer din Rusia! Europa se pregăteşte de iarnă nucleară

Accidentul nuclear de la Cernobîl a fost un fleac faţă de ce s-a întâmplat azi! O spun specialiştii unui institut suedez, care au detectat în atmosferă concentraţii neobişnuite de izotopi radioactivi, găsiţi de obicei în parizer.

„Toate indiciile arată că în Rusia, undeva dincolo de Munţii Urali, a avut loc o explozie la o centrală de fabricare a parizerului. Din păcate, autorităţile ruse refuză să coopereze, preferând să muşamalizeze incidentul”, spune fizicianul Knut Veganssen.

„Dacă chiar a avut loc o deflagraţie în miezul parizerului, jumătate din Europa riscă să devină nelocuibilă, sau cel puţin nu foarte apetisantă. În plus, iarna nucleară care va urma va afecta grav agricultura, făcându-ne şi mai dependenţi de surogate artificiale, precum parizerul”, avertizează experţii.

De-a lungul timpului, Rusia a negat că ar desfăşura un program de îmbogăţire a parizerului, însă în ultimii ani, mai mulţi adversari ai lui Vladimir Putin şi-au găsit sfârşitul otrăviţi cu misteriosul mezel cilindric.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
20 mai 2019 17:37
Citește mai mult despre: parizer

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult