Extratereştrii vin pe Terra, ademeniţi de ofertele incredibile Dry Cooker şi Miracle Blade

NASA a anunţat printr-un comunicat un moment istoric pentru întreaga umanitate: avem primul mesaj recepţionat din afara sistemului solar, provenit de la o civilizaţie extraterestră. Potrivit agenţiei spaţiale, extratereştrii ar fi deja pe drum, fiind ademeniţi de ofertele incredibile la produsele Dry Cooker şi Miracle Blade.

Comunicatul NASA arată că mesajul recepţionat ieri la observatorul din Mount Palomar explică faptul că extratereştrii urmăresc de mult timp emisiunile noastre de televiziune, care se propagă în univers cu viteza luminii. Deşi una din directivele de bază ale civilizaţiei lor e să nu se amestece, aceştia n-au mai putut rezista la ofertele fantastice pentru cuţitele Miracle Blade şi tigăile Dry Cooker.

„Ei vor să vadă dacă un cuţit Miracla Blade poate tăia bucăţi din nava lor, pentru că din emisiunea de teleshopping aşa rezultă”, susţin experţii NASA. Se estimează că extratereştrii vor sosi în circa două săptămâni şi ar putea da o comandă importantă de Dry Cooker şi Miracle Blade, cea dintâi operaţiune comercială interplanetară din istoria omenirii.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
29 martie 2013 08:03

Alte articole

Vezi mai mult