Extremistul de la Cluj, revoltat: „N-am venit cu iubitul la operă să ascultăm rugăciuni musulmane!”

Extremistul care a întrerupt spectacolul de operă de la Cluj, deranjat de momentul în care un muezin interpreta chemarea la rugăciune a islamicilor, a rămas și azi extrem de revoltat. El spune că e strigător la cer să mergi cu iubitul la operă și să te trezești cu o rugăciune islamistă în timp ce îl săruți cu pasiune pe gură.

”Am dat o groază de bani pentru lojă, ca să avem eu și iubitul meu, extremistul Felix, intimitate, nu ca să ascultăm rugăciuni musulmane”, spune Călin Mărincuș, extremistul revoltat de la Cluj. ”Eram într-un moment cât se poate de romantic și ne-am trezit agresați cu rugăciunea musulmană. Așa că mi-am scos repede limba din gura iubitului meu și am cântat primul lucru care mi-a venit în minte, «Deșteaptă-te, române!»”.

Călin Mărincuș vrea acum să primească banii pentru biletele la lojă înapoi, din moment ce el și iubitul lui au fost scoși din sală. ”Toți membrii Noua Dreaptă și-au donat alocațiile ca să ne putem lua eu și iubitul meu bilete la lojă, iar acum au rămas fără niciun ban”, s-a plâns extremistul. ”Am ajuns la mila părinților, dacă nu ne dau ei bani, murim de foame până la următoarea alocație.”

Scris de Calin
2 octombrie 2017 11:10
Citește mai mult despre: cluj extremist Opera

Alte articole

Vezi mai mult