Facebook a făcut 10 ani! Zuckerberg le-a mulţumit pisicilor pentru că ţin reţeaua socială în viaţă

La 10 ani de Facebook, Mark Zuckerberg nu uită că reţeaua socială pe care a fondat-o, deşi gândită pentru oameni, este în realitate doar un spaţiu în care pisicile de pretutindeni să-şi afişeze drăgălăşenia şi pufoşenia. El e perfect conştient că singurul lucru care a menţinut Facebook-ul în viaţă pentru 10 ani e reprezentat de pozele cu pisici.

Fondatorul Facebook a făcut un veritabil maraton, ca să ea Like şi Share la absolut toate pozele cu pisici de pe Facebook. Prevăzător, el a început operaţiunea încă de acum 5 ani şi estimează că mai are nevoie doar de 2 ani ca să-şi termine demersul. „A fost greu până am dat primul milion de Like-uri la poze cu pisici, după care totul a venit de la sine”, a povestit Zuckerberg.

Fondatorul Facebook apreciază la pisici nu doar drăgălăşenia, ci şi capacitatea incredibilă de a se descurca în orice situaţie. El a dat-o exemplu pe pisica-blogger Mikado, care şi-a luat un aliat puternic, Volksbank, care-i asigură asistenţă în absolut orice problemă, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână. „Cum să nu le iubeşti?”, s-a întrebat retoric Zuckerberg.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

7 februarie 2014 09:02

Alte articole

Vezi mai mult