În plin scandal, Facebook dovedeşte încă o dată că ştie puţin prea mult despre noi! Mii de utilizatori au semnalat că, atunci când te joci Candy Crush mai mult de un sfert de oră neîntrerupt, wall-ul ţi se umple brusc de reclame la produse cu efect laxativ.

facebookspioneazatotwc.jpg
Uneori, însă, sistemul nu identifică perfect contextul în care utilizatorii butonează telefonul. "Eram în drum spre serviciu, în metrou, şi m-am trezit cu 174 de postări care promovau tratamente împotriva constipaţiei, de la suplimente cu tărâţe şi ceaiuri până la purgative pentru cai sau fiertură de dop de plută", spune Arion Pişcoi, utilizator Facebook din Berceni.

"E o intruziune în viaţa mea personală. Da, stăteam aşezat şi da, mă jucam Candy Crush, dar asta nu înseamnă că încercam să mă c*c, Mark Zuckerberg! Cel puţin nu chiar atunci!"

Alţi români spun că nu se simt deranjaţi de fenomen, ba chiar că au avut de câştigat de pe urma lui. "Dacă nu-mi apărea reclama aia la noul iaurt cu prune, mă jucam Candy Crush trei zile şi tot nu rezolvam nimic", recunoaşte Mihai Nicu, ex-constipat din Timişoara.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 29.03.2018 11:59 Monden

National Cinematografic