Facebook chiar ştie tot ce faci! Dacă te joci Candy Crush mai mult de un sfert de oră, îţi apar reclame la laxative

În plin scandal, Facebook dovedeşte încă o dată că ştie puţin prea mult despre noi! Mii de utilizatori au semnalat că, atunci când te joci Candy Crush mai mult de un sfert de oră neîntrerupt, wall-ul ţi se umple brusc de reclame la produse cu efect laxativ.

Uneori, însă, sistemul nu identifică perfect contextul în care utilizatorii butonează telefonul. „Eram în drum spre serviciu, în metrou, şi m-am trezit cu 174 de postări care promovau tratamente împotriva constipaţiei, de la suplimente cu tărâţe şi ceaiuri până la purgative pentru cai sau fiertură de dop de plută”, spune Arion Pişcoi, utilizator Facebook din Berceni.

„E o intruziune în viaţa mea personală. Da, stăteam aşezat şi da, mă jucam Candy Crush, dar asta nu înseamnă că încercam să mă c*c, Mark Zuckerberg! Cel puţin nu chiar atunci!”

Alţi români spun că nu se simt deranjaţi de fenomen, ba chiar că au avut de câştigat de pe urma lui. „Dacă nu-mi apărea reclama aia la noul iaurt cu prune, mă jucam Candy Crush trei zile şi tot nu rezolvam nimic”, recunoaşte Mihai Nicu, ex-constipat din Timişoara.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
29 martie 2018 09:03

Alte articole

Vezi mai mult