Facebook e blocat! 3 milioane de români au dat Like instant la cauza ”Salvați statuia cu sânii mari”

Nimic nu-i mobilizează mai bine pe românii cu cont de Facebook decât sânii mari. O demonstrează reacția demnă și plină de abnegație față de anunțul că bustul Arethiei Tătărescu, amplasat în Târgu-Jiu, va fi demontat și modificat, după ce reprezentanții Ministerului Culturii au ajuns la concluzia că sânii Arethiei sunt prea mari.

Astfel, în doar 5 secunde de la înființarea cauzei ”Salvați statuia cu sânii mari”, 3 milioane de români deja dăduseră Like la cauză. Dintre aceștia, peste 90% sunt de părere că bustul ar putea fi eventual mărit, însă în nici un caz micșorat. ”Mai bine să-și taie cei din minister o mână, decât să se atingă de bust”, au spus cei mai vehemenți internauți.

Câteva zeci de minute Facebook-ul a fost blocat, administratorii rețelei sociale reușind cu greu să o repună în funcțiune. ”Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă am fi avut de-a face cu o cauză legată de sâni reali, nu de cei ai unei statui”, a răsuflat oarecum ușurat Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
15 aprilie 2014 13:04

Alte articole

Vezi mai mult