Facebook i-a închis contul Mariei Grapini! „Se vede că are 5 ani, or limita de vârstă e 13 ani!”

În sfârşit, contul de Facebook al Mariei Grapini a fost închis. După sute de mesaje agramate postate de ministrul delegat pentru IMM şi Turism, reprezentanţii Facebook au luat decizia care se impunea de la început. Oficial, motivul invocat de Facebook este că sunt interzise conturile persoanelor care au mai puţin de 13 ani.

„Chiar dacă în poze apare o gospodină de aproximativ 50 de ani, greşelile de gramatică din textele postate sunt o dovadă clară că avem de-a face cu un cont al unei persoane de maxim 5 ani. Un elev de clasa I deja scrie corect în comparaţie cu ce se postează pe contul Mariei Grapini”, a explicat un reprezentant al Facebook-ului.

Iritată, Maria Grapini le-a trimis un mesaj celor de la Facebook, cerându-le să-i redeschidă contul, dar răspunsul a dezarmat-o. „Politica Facebook nu permite conversaţia cu minori! Roagă-i pe părinţii tăi să ne contacteze şi le vom explica lor de ce a fost închis contul de Facebook”, i s-a transmis Mariei Grapini.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
3 februarie 2014 12:02

Alte articole

Vezi mai mult