Facebook va fi disponibil şi în versiunea tipărită, pentru cei fără acces la Internet

Celebra reţea de socializare Facebook va intra şi pe piaţa de print prin lansarea unei versiuni tipărite. Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, ne explică: „După trecerea de la Wall la Timeline, următorul pas logic este ca reţeaua de socializare Facebook să treacă şi pe hârtie. Asta e, nu poţi opri progresul! Dacă vrem cu adevărat să fim populari trebuie să fim dispuşi să facem şi unele schimbări, chiar dacă asta nu e în avantajul nimănui.”

Aşa cum era de aşteptat, revista socială Facebook va fi absolut gratuită, color şi va apărea în condiţii grafice deosebite. Ea se va găsi la tarabe şi la chioşcurile de ziare începând de luna viitoare, odată cu lansarea variantei povestite a Facebookului, numită AudioFacebook.

Ca mod de funcţionare, revista de socializare Facebook vine în întâmpinarea oamenilor care vor să socializeze cu prietenii însă nu au acces la Internet. Cea mai mare parte din ei sunt corporatiştii care nu au Internet de la serviciu, precum minerii, strungarii şi zidarii. Ei vor găsi în paginile revistei Facebook sute de prieteni cărora le pot trimite poze cu copii mici, poze din gară sau din vacanţa la cumnatu’ doar punând un simplu plic la poştă.

Scris de TNR
23 aprilie 2012 07:04

Alte articole

Vezi mai mult