Facebook va lansa o reţea unde utilizatorii Google Plus să poată, în sfârşit, să socializeze

Veşti bune pentru cei care are au cont pe Google Plus! Mark Zuckerberg a anunţat că nu le poartă în niciun fel ranchiună pentru că nu stau pe Facebook, ba chiar vrea să o facă o faptă caritabilă în folosul lor. Mai precis, Facebook va lansa o reţea unde oricine are cont pe Google Plus să poată, în fine, să întâlnească şi să comunice cu alţi utilizatori de Google Plus.

„Când am creat această nouă reţea ne-am uitat la toate opţiunile din reţeaua creată de Google”, spune Zuckerberg, „şi apoi am adăugat ce ne-am gândit noi că ar mai putea să-şi dorească de la un site de socializare: chat, poze, un loc unde să posteze cam tot ce-şi doresc ei, posibilitatea de a adăuga şi de a şterge prieteni şi de a-i pune în diverse grupuri sau posibilitatea de a afişa ce poză doresc ei la profil. N-am vrut să fie prea multe opţiuni ca să nu creăm confuzie, gândiţi-vă cu ce sunt obişnuiţi la Google Plus. Mai încolo, după ce se acomodează, o să încercăm să le introducem şi poll-uri, clipuri video, Timeline – dar treptat, ca să nu-i speriem.”

Cei de la Google nu sunt totuşi îngrijoraţi că Facebook ar putea să le fure clienţii. „Din moment ce au cont la noi, e clar că utilizatorii Google Plus vor să evite înghesuiala din alte reţele, le place să fie lăsaţi în pace, să nu vorbească nimeni cu ei să nu fie o grămadă de lume în jurul lor, ca pe Facebook. Pe scurt, sunt nişte singuratici. Practic, putem spune cu mândrie că avem cea mai populară reţea socială pentru persoanele asociale”, au încheiat reprezentanţii Google.

Scris de TNR
13 martie 2012 14:03

Alte articole

Vezi mai mult