Facultatea de Jurnalism a angajat o maimuță care să le predea studenților care se vor Mircea Badea

Rectorul Facultății de Jurnalism și Comunicare din București a decis mărirea corpului profesoral pentru a putea face față miilor de studenți care vor să ajunga ca Mircea Badea. Un post de profesor universitar a fost oferit maimuței Bobo și există posibilitatea ca și alte posturi să fie ocupate de profesori din aceeași specie.

„Cu o experiență de aproape 10 ani în Media și Circ, maimuța Bobo este profesorul ideal pentru tinerii studenți care vor să deprindă secretele meserie de jurnalism tip Mircea Badea”, a declarat rectorul FJSC, Sorin Bacalbașa. Maimuța Bobo va susține și cursuri dar și seminarii speciale de urlat, aruncat cu banane în trecători și arătat curul din tren.

Studenții vor trebui să aplice ce au învățat, la finalul cursului urmând să predea o lucrare în care să scrie, în doar 80 de pagini, de ce este rău Băsescu. Cursurile vor fi întrerupte de câteva minute de despăduchiat, în locuri special amenajate, iar la festivitatea de absolvire studenții vor putea să-l pupe ceremonios în fund pe Dan Voiculescu.

Scris de Ef
24 iulie 2014 19:07
Citește mai mult despre: jurnalism Mircea Badea

Alte articole

Vezi mai mult