Facultatea de Muzică, mai căutată decât ASE sau Drept: “La câţi bani dau primăriile pe concerte, aici e viitorul!”

Trebuie să fii retardat zilele astea să dai la Medicină, ASE sau Drept, să îți dedici viața ajutând niște pârliți fără dinți în gură care put a ciorbă fără carne. Tot mai mulți tineri spun că preferă să se uite la acei pârliți de pe o scenă plătită de primărie, pe câteva zeci de mii de euro pe oră, bani dați primar de la buget, să-i trăiască familia și să-i țină Dumnezeu năravul.

„Avocat, contabil, medic, astea erau meserii de viitor pe vremea babacilor. Acum să fii gurist la primărie e viitorul, păi un neurochirurg de top câștigă cam 12.000 de euro pe lună în România, da? Ei bine, Dan Bitman face banii ăia în câteva ore și câteva limbi”, a explicat un tânăr afon care a început anul acesta cursurile la facultatea de muzică.

Un avantaj al studiilor muzicale în România și al carierei de după este că nu trebuie neapărat să ai voce sau talent, ca dovadă Smiley sau Lino Golden. „La ASE cam trebuie să mănânci matematică pe pâine, la Medicină trebuie să ai stomacul tare și mâna sigură, la Drept trebuie să reții tomuri întregi. La muzică trebuie să știi doar numele primarului și cum se zice «sărumâna»”, explică un alt student care face Muzica drept a doua facultate pentru că cu prima, științe Socio-Politice nici să cerșească la metrou nu are voie.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

1 octombrie 2018 13:16
Citește mai mult despre: facultate muzica primarie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult