Faima ei a trecut oceanul! Șoșoacă va juca într-un film alături de Viorel Lis

În doar câteva luni de zile senatoarea Diana Șoșoacă a devenit dintr-o obscură avocată de provincie o adevărată vedetă internațională. Chipul și numele ei au ținut prima pagină a ziarelor din țară iar știrile care o aveau ca subiect au atras sute de mii de click-uri și de view-uri. În aceste condiții nu este de mirare că deja la Hollywood se vorbește de un film, în care va juca alături de altă vedetă locală, Viorel Lis.

„Scenariul este încă în faza de draft, dar câteva detalii au ieșit la iveală. Personajul interpretat de Viorel Lis este un mizantrop ce trăiește într-o mlaștină și joacă păcănele. Autoritățile vor să-i confiște mlaștina, dar acesta reușește să negocieze să fie lăsat în pace, cu condiția să aducă o prințesă extrem de nevaccinată dintr-o altă țară. Viorel Lis pleacă în călătorie însoțit de măgarul său credincios și o salvează pe Șoșoacă din temnița în care era ținută. Pe drumul de întoarcere ajunge să se îndrăgostească de ea și, într-un final, să se căsătorească”, explică Manohla Dargis, film editor la NewYorkTimes.

Evident că dragostea lor nu este una simplă și cei doi trebuie să depășească multe obstacole, fizice sau de ideologie, pentru a fi împreună, dar dragostea învinge de fiecare dată. Filmul va avea numeroase efecte speciale, întrucât este prevăzută și o scenă în care Șoșoacă învinge un grup de useriști folosindu-se de puterile sale de karate.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

19 ianuarie 2021 18:15
Citește mai mult despre: shrek sosoaca viorel lis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult