Fals în acte. Cheloo stă în comuna Prăjiți dar are domiciliu pe Sparții de Sus

Iar l-au prins! Dosar penal pentru cunoscutul interpret vocal-instrumental de la trupa Paraziții, Cheloo. Polițiștii au identificat un fals în acte flagrant, pentru că Cheloo stă în Prăjiți, dar în buletin domiciliul e trecut pe Sparții de Sus, ceea ce este ilegal pentru o persoană cu cazier.

Polițiștii îl somează să se mute în Sparții de Sus, dar Cheloo zice că are și el o vârstă, nu mai poate să stea spart chiar non-stop: ”Ușor prăjit, mai merge, dar spart nu mai pot nici eu”, confirmă Cheloo. El se plânge și de costuri: ”La ce toleranță am eu, ca să fiu spart non-stop ar însemna să nu las bluntul din colțul gurii nici când sunt în juriu pe la concursuri la televizor”.

Nu e prima oară când Cheloo se află într-o astfel de situație. În anii 2000 stătea în Vărzaru, aparent ca să fie mai aproape de micii de la Dedulești, dar de fapt nu urmărea decât ca mirosul și fumul de mici să acopere țigările lui.

Fostul hip-hopper se plânge că nici Poliția nu-l ajută: ”Cum vrei să stau în Sparții de Sus, dacă vii peste mine când sunt cel mai sus și-mi spargi ușa?”, întreabă Cheloo.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
14 noiembrie 2020 08:41
Citește mai mult despre: cheloo

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult