Familia credea că se droghează, dar e mai rău! Un tânăr donează de 3 luni la Cuminţenia Pământului

Spre oroarea întregii familii, un adolescent de 17 ani din sectorul 4 al Capitalei ascundea un secret întunecat! În urmă cu câteva zile, părinţii au descoperit că acesta a donat, în ultimele trei luni, sume considerabile de bani pentru Cuminţenia Pământului.

“Nu mai mânca, era tras la faţă… Curând au început să dispară lucruri din casă. Eram convins că s-a apucat de heroină, de krokodil sau, mai rău, de temutul drog marihuana. Mă consolasem cu acest gând, găsisem un psihoterapeut, urma să-l scoatem din ghearele viciului”, spune Roza Ţ., mama tânărului degenerat. “Când am aflat adevărul, am izbucnit cu toţii în plâns. Băiatul meu ajunsese mai rău decât credeam!”

Reprezentanţii Guvernului au confirmat că, de la lansarea campaniei, adolescentul a contribuit cu aproape 12.000 de lei la achiziţionarea statuii lui Brâncuşi. “Regretăm profund situaţia la care s-a ajuns şi vom face tot posibilul să sprijinim familia Ţ., care trece printr-o veritabilă tragedie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Culturii.

“Cu vorbe goale n-o să-l aducă nimeni pe Vlăduţ înapoi!”, a exclamat mama tânărului, nevoită acum să-şi ţină copilul legat ca să nu se ducă să doneze pentru celebra operă brâncuşiană.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
3 august 2016 16:52

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult