Familia îl avertizează pe Leo din Strehaia: ”Loredana Chivu n-a pus ochii pe tine, ci pe calul tău”

Familia lui Leo din Strehaia nu vede deloc cu ochi buni relația acestuia cu Loredana Chivu. Și nici măcar pentru că Loredana ar fi interesată mai mult de banii lui Leo, așa cum au presupus unii, ci dintr-un motiv cel puțin insolit: familia insinuează că Loredana este interesată de fapt nu de Leo, ci de calul lui.

”Am văzut-o cum se uită la George, calul lui Leo, efectiv nu-și poate lua ochii de la el”, spune sora prințului țiganilor. ”Nu înțeleg cum Leo încă nu vede asta. Mai ales că Loredana nu doarme afară în cort cu Leo, ci în dormitor, cu calul George. Leo zice că așa e ea obișnuită, să doarmă în dormitor, că nu e țigancă de-a nostră, dar eu sunt convinsă că doarme acolo din cauza calului.”

Loredana se apară spunând că între ea și cal nu există nimic, ci doar cel mult o relație de prietenie. ”Nu pot să neg că îl respect pe cal pentru ceea ce are el, dar de aici până la insinua că aș avea ochi numai pentru el e cale lungă. Dacă aș fi avut ceva cu calul, aș fi spus-o, nu mi-ar fi fost rușine s-o recunosc. Dimpotrivă, m-aș lăuda cu asta”, a spus asistenta TV.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
3 iulie 2015 11:07
Citește mai mult despre: asistentă TV Leo din Strehaia Loredana Chivu

Alte articole

Vezi mai mult